Hoe je langer doet met THC Vape Cartridges

Langer doen met THC Vape Cartridges

Hoe je langer doet met THC Vape Cartridges

THC vape cartridges kunnen vrij prijzig zijn, dus het is onmisbaar om te weten hoe je ze langer kunt laten meegaan. In deze handleiding geven we tips over hoe je het meeste uit je vape cartridges kunt halen. Als je op zoek bent naar de beste THC vape cartridges in Nederland, bekijk dan onze producten die rechtstreeks uit Californië worden geïmporteerd.

1. Adem damp diep in je longen

THC-opname werkt niet goed als je de damp in je mond laat hangen. Hoewel je via de slijmvliezen in je mond wat THC kunt opnemen, is het niet zo efficiënt als het inademen in je longen. Zorg ervoor dat je de damp diep in je longen inhaleert.

vape naar longen
Zorg ervoor dat je de damp in je longen inhaleert.

2. Houd de damp enkele seconden in je longen

Je longen hebben een bepaald vermogen om THC snel op te nemen. Houd tijdens het vapen je adem ongeveer 5 seconden in voordat je uitademt. Als het goed is, zou er bij het uitademen minder zichtbare damp moeten zijn. Hoe harder je de damp in je longen trekt, hoe meer THC je zult opnemen.

3. Wissel af tussen vapen en roken

Je lichaam reageert anders, afhankelijk van hoe je THC consumeert. Bij het vapen van THC-olie krijg je een hogere concentratie THC binnen met één trekje in vergelijking met het roken van marihuana. Sommige mensen wisselen graag tussen het roken van wiet en het vapen van THC-olie om hun tolerantieniveau te behouden.

4. Let op de temperatuur waarop je vaped

Veel vape-pennen hebben verschillende temperatuurinstellingen. Het is belangrijk om te weten wat de juiste temperatuur is om van je THC vape cartridges te genieten. Verschillende cartridges verdampen bij verschillende temperaturen en produceren verschillende niveaus van high. Experimenteer met de instellingen en vind de juiste stand voor je. Begin laag en verhoog de temperatuur geleidelijk om te voorkomen dat je in één keer te veel damp produceert.

5. Bewaar je cartridges op een koele, droge plaats

Waar je je vape-cartridges bewaart, is belangrijk. Onderzoek toont aan dat THC-cartridges de neiging hebben om passief te verdampen als ze in een warme omgeving worden achtergelaten. Ze kunnen langzaam verdampen vanaf de bovenkant, waardoor je wat olie verliest.


6. Houd je cartridge altijd rechtop

THC-olie heeft de neiging om aan de cartridge te blijven plakken en daar te blijven. Zorg ervoor dat je olie altijd in contact komt met het verwarmingselement van je vape-batterij. Denk aan een fles honing: als je deze niet rechtop houdt, zal de honing in de hoeken hard worden, en je krijgt niet alles.

7. Wees je bewust van wanneer je vape-pen aan/uit staat

Afhankelijk van je vape-pen, worden sommige geactiveerd door te inhaleren of op een knop te drukken.

Haal het meeste uit uw Vape cartridges

We hopen dat onze tips je helpen om het meeste uit je Vape Carts te halen. Als we met nieuwe informatie en technieken komen, zullen we deze aan de lijst toevoegen.

De Wiet vapes van Happy Vape bestaan uit verschillende soorten en smaken. Wij bieden Indica, Sativa en Hybride soorten aan.

Share this post