Betaling & Verzending

Betaling

Wij bieden momenteel drie betalingsopties aan: Betaling via Bankoverschrijving, iDeal of Bancontact en betaling met Bitcoin.

IDEAL & BANCONTACT
Omdat Marijuana een medicijn op recept is, kunnen wij geen directe iDeal / Bancontact betalingen aanbieden. Wij maken daarom gebruik van de dienst Bitonic.nl, waar u met iDeal of Bancontact bitcoin kunt kopen. De bitcoin worden dan direct naar ons gestuurd. Op deze manier kunnen wij garanderen op lange termijn u THC Vape Cartridges aan te kunnen bieden. Deze betaaloptie is alleen mogelijk bij bestellingen vanaf € 50,-. Instructies over de betaling krijgt u na het plaatsen van een bestelling. Zodra de betaling bij ons binnen is ontvangt u hierover direct een bevestigingsmail.

DIRECTE BITCOIN BETALING
Naast de iDeal/Bancontact en Paypal optie bieden wij ook een directe bitcoin betaling aan voor klanten die al bitcoin in bezit hebben en hiermee willen betalen. Deze betaling neemt ongeveer een uur in beslag en zodra de betaling bij ons binnen is ontvangt u hierover automatisch bericht.

 

Postnl

VERZENDING

Wij rekenen de standaard verzendkosten van PostNL voor alle bestellingen.

VERZENDING & LEVERTIJD

PostNL heeft het drukker als normaal, elke verzending kan nu uiterlijk 5 werkdagen duren.

Wij versturen alles vanuit Nederland met PostNL. Voor Nederland geldt dat als u een bestelling doordeweeks voor 16:00 heeft geplaatst en betaald, u het de volgende dag in huis heeft. Zondag en maandag wordt geen post bezorgd, bestellingen geplaatst in het weekend worden op dinsdag bezorgd. Voor België duurt het bezorgen één of twee werkdagen langer.

 

VERPAKKING
Uw bestelling wordt verpakt in een discrete bubbelfolie-envelop, zonder de naam van onze website erop. Aan deze verpakking is dus totaal niet te zien wat erin zit.

Als je ook een vape batterij besteld, zal het ingepakt worden in een brievenbus doosje.

Wat als een bestelling niet aankomt?
Omdat wij vanuit Nederland versturen met PostNL, is de kans zeer klein dat een bestelling niet aankomt. Mocht het toch gebeuren dat PostNL de bestelling kwijtraakt, zullen wij zorgen voor een herzending.