FAQ

Veel gestelde Vragen


Levering bij PostNL of BringMe afhaalpunten is alleen mogelijk voor pakketten. Wij verzenden al onze bestellingen in een luchtkussenenvelop met gewone brievenbuspost, die door de brievenbus past. Daarom is dit niet mogelijk bij PostNL of BringMe ophaalpunten.

We verpakken al onze bestellingen heel discreet, zonder de woorden Weed of HappyVape op de envelop. Alleen een verzendlabel met uw naam en adres. Door de noppenfolie-envelop zal niemand de inhoud kunnen voelen. U kunt er dus zeker van zijn dat niemand de inhoud van de envelop te weten komt en deze veilig op uw eigen adres laat bezorgen, ook al woont u niet alleen.

Onze Vape carts beschikken over een 510 aansluiting. Je hebt een 510 vape batterij of mod nodig.
Deze batterij heeft 3 settings:

Groen: 3.2v (goed voor smaak, weinig rook)
Blauw: 3.7v(Beste instelling, goed balans tussen smaak & rook)
Rood: 4v (Teveel Voltage, kan je cart verpesten)

Hier korte wat instructies voor jouw thc vape pakket.

Druk 5 keer op de knop om aan / uit te zetten
Druk 3 keer om voltage aan te passen (Advies alleen Blauwe Stand gebruiken)
Druk 2 keer om te pre heaten (gebruik je bijna nooit alleen als olie te dik word.)

Neem een pof van 5 tot 10 seconde, hou het eventjes in en dan rustig uitblazen en word high enjoy!

Als u heeft betaald met iDeal / Bancontact en bestelt u voor het eerst bij ons, dan is een eenmalige rekeningverificatie van Bitonic.nl nodig. Zelfs als het bedrag al van uw rekening af is geschreven. De bitcoin worden namelijk in borg gehouden en pas overgemaakt nadat deze verificatiestap is voltooid.

Als u een werkdag na de betaling nog geen betalingsbevestiging van ons heeft ontvangen, betekent dit dat u deze verificatiestap bent vergeten. De volgende keer dat u een bestelling bij ons plaatst zal deze verificatiestap uiteraard niet meer nodig zijn.

Absoluut niet!

Wij verzenden alle bestellingen vanuit Nederland met PostNL per gewone briefpost. Hiervoor gebruiken we kleine luchtkussen enveloppen die door de brievenbus passen. Wij verzenden geen pakketten waarvoor u thuis moet blijven of waarvoor u moet tekenen.

Daarnaast verpakken we alle bestellingen heel discreet, zonder de woorden Cannabis,wiet of HappyVape op de envelop. Alleen een verzendlabel met uw naam en adres. Door de bubbelfolie-envelop zal niemand de inhoud kunnen voelen. U kunt er dus zeker van zijn dat niemand de inhoud van de envelop te weten komt.

Omdat THC-wietolie een voorgeschreven medicijn is, kunnen we geen directe iDeal / Bancontact-betalingen accepteren. Wij maken daarom gebruik van de dienst Bitonic.nl, waar u met iDeal / Bancontact bitcoin kunt kopen. De bitcoin wordt dan direct naar ons verzonden. Op deze manier kunnen we garanderen dat we je op lange termijn THC Cannabis olie patronen kunnen aanbieden. Zodra de betaling bij ons binnen is, ontvang je een e-mail.

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging. Na het ontvangen van de betaling krijgt u een tweede email: betalingsbevestiging. Heeft u een van deze emails niet ontvangen, zie dan hieronder:

Gmail: Controleer uw “Reclame” map, of de spam. Het komt soms voor dat de orderbevestiging in de Inbox terecht komt, terwijl de betalingsbevestiging in de “Reclame” map.

Hotmail/Outlook: Controleer uw “Overige” map, of de spam.

Overig: Controleer uw spam.

We raden het gebruik van Sativa-soorten aan als je moet werken, studeren, creatief moet zijn of moet trainen. En gebruik Indica-soorten als je wilt ontspannen, pijn wilt verlichten, last hebt van slapeloosheid of geen eetlust.

Omdat wij vanuit Nederland verzenden met PostNL is de kans erg klein dat een bestelling niet aankomt. Mocht het toch gebeuren dat PostNL de bestelling kwijtraakt, dan zorgen wij voor een tweede zending.

Wij verzenden alles vanuit Nederland met PostNL. Voor Nederland geldt dat als uw betaling doordeweeks voor 16.00 uur aankomt, u deze meestal de volgende werkdag in huis heeft. Op zondag en maandag wordt er geen post bezorgd, dus bestellingen die in het weekend worden betaald, worden op dinsdag bezorgd. Voor België / Frankrijk / Duitsland is de levertijd 2-4 werkdagen en de rest van Europa 3-7 werkdagen. Let op: dit gaat pas in op het moment dat de betaling door ons is ontvangen en je dus een tweede e-mail van ons hebt ontvangen: bevestiging van ontvangst van de betaling.