Wat is een THC Vape

Cannabis Vape

Wat is een THC Vape

Als het gaat om gebruiksgemak, draagbaarheid en functionaliteit, steekt het ene cannabisproduct boven de rest uit: vapes. Je kent ze misschien als Vape Carts of THC vape cartridges voor cannabisolie, en ze zijn al snel het favoriete product op basis van concentraten geworden voor zowel beginners als liefhebbers van cannabis.

Wat is een Cannabis vape cartridge?

Een THC Vape Cartridge is een glazen patroon die voorgevuld is met een halve gram wietolie. Deze olie bevat verschillende combinaties van cannabinoïden en terpenen gewonnen uit cannabis.

De meeste Vape Carts bevatten veel THC, maar er komen steeds meer CBD-dominante vape-cartridges op de markt. Wij voorkopen voorlopig alleen de THC Vape Carts.

Hoe werken THC vape cartridges

Vape-cartridges werken in combinatie met vape-penbatterijen. De vape-batterij geeft kracht aan de Atomizer in de cartridge die de olie opwarmt en de verschillende chemische componenten erin activeert. Je inhaleert dan de damprook, en voelt de effecten van Cannabis . Sommige vape-batterijen hebben meerdere functies die temperatuuraanpassing en dosisbeheer mogelijk maken. Lees meer hier

Waarom kiezen voor een THC Vape Cartridge

THC Vape Cartridge

Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van cartridges voor olieverdamping.

Makkelijk te gebruiken

Vape Carts halen alle moeilijkheden van Cannabis consumeren weg. Je hebt geen vloei,tabak of grinder nodig. Je hebt geen waterpijp nodig of wietboter. Deze Vape pennen hebben weinig tot geen voorbereidingen nodig- gewoon het knopje drukken en inhaleren.

Draagbaarheid

THC Vapes zijn de gemakkelijkste methode om onderweg van cannabis te genieten. Hun slanke en minimalistische ontwerp maakt discreet vapen mogelijk, vrij van de afleidende eigenschappen van grotere opstellingen, en ze produceren geen merkbare rook of geur.

Doseren

Voor onervaren Cannabis gebruikers kan dosering een grote zorg zijn. Niemand wil bad gaan of zich ziek voelen terwijl je probeert te genieten van Cannabis. In tegenstelling tot space cake of eten van Cannabis is een THC Vape Cartridge perfect om je dosering te controleren. Met elke pof weet je of je genoeg hebt of meer wil.

Wat zijn de nadelen van vapes?

Hoewel vape-cartridges geweldig zijn in het gebruik, draagbaarheid en dosering, zijn er een paar nadelen ten opzichte van andere consumptiemethoden.

Kosten

Een losse THC Vape Cartridge is duurder dan een losse jointje.

Fysieke effecten

Wiet Vapes geven je over het algemeen een kortere high dan andere methodes zoals jointjes of het eten van wiet omdat je ze in kleinere porties neemt. Ook al zijn de effecten korter, ze kunnen je ook harder raken als je grote poffen neemt en de damp inhoud, dus let goed op je dosering en kijk wat het beste voor jou werkt

Batterijduur

Het gebruik en energie niveau bijhouden van jouw vape batterij kan best vervelend zijn. Bij regelmatig gebruik kunnen ze best vrij snel leeglopen. Om deze overlast te voorkomen, kun je het beste elke avond voor het slapen de vape opladen of bestel een tweede batterij zodat je altijd een back up hebt.

Hoe een vape-pen te gebruiken

Het is vrij eenvoudig: bevestig je THC Vape Cartridge aan de batterij, druk op het knopje begin met puffen.

Hier zijn een paar snelle tips om te onthouden bij het roken van een THC Vape Cart
  • Druk 5 keer op het knopje om de Vape Pen aan/uit te zetten.
  • Zorg ervoor dat uw vape cart volledig aan de batterij is bevestigd om olielekkage te voorkomen.
  • Als je een pof neemt, hou je adem in en blaas daarna pas uit! (Word je higher van)
  • Hou je vape pen omhoog om lekkage te voorkomen
  • Houd uw vape-pen rechtop om olielekkage te voorkomen.
  • Begin langzaam met doseren, want het is heel gemakkelijk om te veel te consumeren met Vape Carts
  • Zorg dat je de temperatuur in controle hebt. Door 3 keer te drukken verander je de temperatuur. Gebruik alleen groen & blauw. Rood is te heet en smaakt je olie verbrand.

Share this post