Retourbeleid

Retourbeleid

Bij HappyVape willen we verzekeren dat jouw ervaring zo goed mogelijk is. Als je na aankoop je toch nog bedenkt geven wij je de mogelijkheid om je bestelling binnen 7 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarden hiervan zijn natuurlijk dat de THC Vape tanks ongebruikt en onbeschadigd zijn.

HET RETOURNEREN VAN JE PRODUCT
Als je een product wil retourneren, neem dan per e-mail contact met ons op via happyvape@protonmail.nl. Een product mag alleen worden geretourneerd indien dit vooraf met ons geregeld is.

VERVANGING
Indien je bij het openen van bestelling erachter komt dat er iets mis mee is dien je ons binnen 7 dagen na ontvangst te informeren hierover. Je kan het hierboven genoemde e-mailadres gebruiken hiervoor.

RESTITUTIE
Nadat wij de bestelling terug hebben gekregen zullen we inspecteren of de THC vape tanks ongeopend en onbeschadigd zijn. Hierna zullen wij het bestelbedrag terugbetalen. Door de klant gemaakte kosten voor het retourneren worden niet terugbetaald.

We nemen klantenservice erg serieus, dus als je niet tevreden bent met de HappyVapes die wij aanbieden willen we dat graag van je horen. Neem contact met ons op via happyvape@protonmail.com